Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-03-2011 14:15:37
Geldzaken & Recht

Bonus ing

@@@

ing heeft ruim 300.000 "rijke" klanten die een persoonlijke adviseur bij de bank hebben of zakelijke klant zijn, een brief gestuurd waarin de bank uitlegt waarom de raad van bestuur heeft afgezien van de bonus en salarisverhoging. „we hebben onderschat welk signaal hiervan zou uitgaan naar u, de samenleving en de politiek”, aldus ing in de brief die zaterdag 26-3-2011 op de mat viel.

op 22 maart plaatste de volkskrant al een ingezonden brief van bestuursvoorzitter jan hommen van ing waarin hij tekst en uitleg gaf over zijn bonus van ruim 1,25 miljoen euro en het teruggeven daarvan. ook op de website van ing stond een toelichting met een verwijzing naar de brief.

„we willen u hiermee duidelijk maken dat de ing uw mening serieus neemt en dat uw tevredenheid onze prioriteit heeft”, aldus ing.

het afzien van de riante regeling maakt de heersende graaicultuur binnen de banken naar mijn mening niet ongedaan. mijn advies is dus: verander van bank en zoek een bank die niet aan dit soort walgelijke en exhibitionistische zelfverrijking doet.

pedro.