Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pleerol
pleerol - 27-03-2011 17:00:39
Computers & Telefonie

Paypal uitzending 26 maart

[quote=gnoorlander schreef op zondag 27 mrt 2011, 16:31]helemaal mee eens, deze uitzending laat alleen maar zien dat ze bij kassa totaal niet begrepen hebben wat nu werkelijk het probleem is.



kortom, kassa biedt je excuses aan aan paypal en wel als eerste item van de volgende uitzending, nog voor de belbus, of maak er desnoods een belbus item van.

helemaal mee eens! paypal wordt neergezet als één of ander flutbankje, terwijl het een hele grote organisatie is, hetgeen de "meneer van paypal", zoals hij werd genoemd, omdat ze even de naam kwijt was (zeer slordig) heeft proberen uit te leggen. maar dat drong niet echt door.

en die oplichtersmails zijn eigenlijk best wel te herkennen als je een beetje kunt lezen en ervaring hebt met paypal. maar de oplichters laten iemand een account aanmaken, zodat deze nieuwelingen, onervaren als ze zijn er met open ogen intrappen.....