Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-03-2011 02:30:22
Voeding & Gezondheid

Calcium

Iedereen praat hier allen over calcium :) grappig is dat. het lijkt alsof n bot allen maar daaruit bestaat, en als je dat binnen krijgt dan ben je klaar :) wat n onzin.
ten eerst dit zijn serieuze gevaarlijke toestanden, en hiervoor moet je een arts raadplegen, het liefst een specialist in plaats van huisarts.
ten tweede de opbouw van je botten gaat niet allen met calcium er spelen hormonen een belangrijke rol, en daarnaast zijn er andere delen die samen met calcium door je lichaam worden gemengd om bepaalde massa te kunnen creƫren, dus hou op met dat kinderlijke onzin van calcium. als alles zo makkelijk was zou iedereen elke dag een pilletje calcium slikken en zouden we in plaats van trap gebruik, van uit het raam gaan springen want je botten gaan toch niet breken ?
speel in dit soort gevallen geen dokter.
als je zelf aan de slag wilt, dan heb je maar 1 weg te bewandelen en dat heet : gezonden levensstijl, genoeg rust en beweging. dus op een goede en gezonden manier eten, je lichaam zal benodigde componenten zelf samen stellen en je zal beteren.
wordt het niet beter zoals in jouw geval, dan naar specialist, want dan ligt het echt niet aan tekort van calcium.