Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 28-03-2011 18:53:00
Voeding & Gezondheid

Heldre ijsblokjes

Peper142 schreef op maandag 28 mrt 2011, 18:14: beste allen,

ijsblokjes krijg je alleen maar zuiver door water te gebruiken waar geen verontreiniging in zit. dit kan alleen gefilterd water zijn, hetzij kopen in flessen of pak. of een omkeerosmose installatie aanschaffen. dat water is gewoon drinkbaar, het is trouwens de basis van alle frisdranken en bieren. in nederland denken wij dat onze leidingwater vrij is van ongewenste stoffen. laat maar eens een week water in een fles staan en ruik daar eens aan.

met vriendelijke groet,
fds aqua systemen
[url=http://www.helderwater.nl

het leidingwater in nederland is helemaal niets mis mee. dat u filtersystemen wilt verkopen die mensen alleen veel geld kosten en geen nut hebben is uw probleem. dat u daarbij de waarheid geweld aandoet vind ik een kwalijke zaak.

het wit in de ijsblokjes zijn namelijk gewoon luchtbelletjes, dat heeft weinig met verontreiniging te maken. gefilterd water een week laten staan, dan ruikt het ook niet echt fris!