Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-03-2011 12:04:35
Voeding & Gezondheid

Heldre ijsblokjes

Het water uit de kraan in nederland is van uitstekende kwaliteit. beter zelfs dan het spul in die afgrijselijke dure flesjes of van die onzinborrelbakken die tegenwoordig in kantoren staan. daar voegen ze allerlei troep aan toe. kijk maar op het etiket. je kunt er ook nog misselijk van worden door het zout wat toegevoegd wordt. laat je niet verleiden tot het kopen van die flesjes. milieuvervuilend en duur. we mogen blij zijn dat we water uit de kraan kunnen drinken in dit land. dat het water na een week niet lekker meer ruikt volgens peter. nou, laat eens een week biologische jam open staan. dat is dan ook niet goed meer. dat producten lang goed blijven komt door de conserveermiddelen die toegevoegd worden.
over de ijsblokjes. heldere ijsblokjes heeft niets te maken met verontreiniging in water. ga maar eens schaatsen. soms is het ijs heel erg helder bevroren namelijk en die sloot is echt wel vervuild hoor. het is de manier van invriezen. eigenlijk moet je stilstaand water invriezen, maar dat is lastig. probeer eens het bakje te laten staan en dan heel voorzichtig in de vriezer te zetten.