Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mostertpot
mostertpot - 29-03-2011 13:27:43
Geldzaken & Recht

25 jaar te laat maar eindelijk

Het lijkt erger dan het is. zelf rij ik erg vaak in engeland waar dit systeem al jaren is, het verkeer is, of liever de chauffeurs rijden daar, veel beschaafder: men anticipeert op elkaar, ritst gedisciplineerd, men beseft veel beter dat het 'wij' gevoel op de weg effectiever is dan het 'ik' gevoel. ja, en ook daar heb je aso's in het verkeer, maar dat is in een fractie van een procent uit te drukken, hier zijn het vele procenten.
maar een puntensysteem moet ook wel ruimte bieden om punten na een x-tal jaren automatisch te laten vervallen als er geen punten meer zijn bijgekomen. geef mij maar het punten systeem, dan schrikken de boeven die zich niet druk maken om de kosten van bonnen iets harder: ze zien hun rijbewijs zo wegtikken. men zal zeker bewuster gaan rijden en minder vaak denken :"het kan nog wel".