Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gunung
gunung - 29-03-2011 22:48:34
Geldzaken & Recht

25 jaar te laat maar eindelijk

Ja, voor of tegen ik weet het niet. het punt is dat de mensen die de overtredingen begaan wel eerst aangehouden moeten worden en bekeurd alvorens ze punten krijgen. en dat gebeurt te weinig. (kijk zelf maar eens om je heen)

dus gaat deze maatregel ook niet helpen want dat is het probleem in nederland. 100 en 1 regels maar te weinig toezicht op de naleving. daarbij komt dat de beginnende bestuurders op dit moment al een punten rijbewijs hebben en daarvan weten we inmiddels dat die punten ook niet goed bijgehouden worden. (is op tv geweest) dus hoe zien ze dat zelf vraag ik me af?

maar gevoelsmatig moet ik eerlijk zeggen dat ik er niet blij mee ben, alhoewel ik me niet meer kan herinneren wanneer ik voor het laatst een boete gekregen heb. het is toch zoiets van: "big brother is watching you" gevoel en dat staat me totaal niet aan.