Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 30-03-2011 14:06:16
Huishouden & Energie

Drukfout advertentie

Zeker weten. zoals geschreven, als dit alleen op een reclamefoldertje stond, was het een andere zaak. maar nu heeft leen bakker zelf in de winkel aangegeven, op meerdere wijzen, dat die tafel 76 cm hoog is. en dan is het een andere zaak. dan hebben zij dus een fout gemaakt, door een verkeerde voorstelling van zaken te geven (en deze keer letterlijk genomen).

ik hoef als klant niet met een rolmaat een tafel (of wat dan ook) de maten na te meten. ik mag als klant er vanuit gaan, dat dat, wat op de aanprijzing in de winkel (zoals door u aangegeven) juist is.

maar let wel op dat er geen poothoogte o.i.d. staat, want dan klopt het namelijk wel. als er staat: tafelhoogte o.i.d. dan dient die tafel wel degelijk die hoogte te hebben.

succes. gr. hutch