Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

quantas
quantas - 31-03-2011 09:00:27
Computers & Telefonie

Ongewenste verzending van mail

Het is inderdaad zo 1ste mailadres is geen adres zijn alleen maar 5 nullen dus dan kijkt zo'n bot niet verder.
doe je het met een emailadres of ie nu bestaat of niet dan ziet die bot een adres en zoekt ie verder.

dit werkt uiteraard alleen met het adresboek, als ze ook je ww hebben en ze zien je emails lekker met 100den adressen er in dan spammen ze iedereen onder.


=vliegenderob schreef op donderdag 31 mrt 2011, 00:49: @quantas
met mijn beperkte kennis van software lijkt me jouw voorstel inderdaad nog beter, daarmee voorkom je, als ik het goed begrepen heb, dat er in het geheel geen enkele mail vanuit het adresboek verstuurd wordt. bedoelde jij met je tweede regel dat als het eerste mailadres niet begrepen wordt er verder helemaal niets meer verstuurd wordt of is het woord "niet" voor zeggen weggevallen? dan is het misschien een nog nét iets beter idee, als er dus dan niets meer vewrstuurd wordt, als je die vijf nullen als tweede en het adres van een goede bekende ( aan wie je normaal zelden een mailtje stuurt) als eerste zet, als die dan een bericht van jou krijgt weet jij, als je dat dan even met hem of haar afgesproken hebt dat je gewaarschuwd wordt, dat je ww gekraakt is! als ik het nu nog niet goed begrepen heb wil je mij, en de anderen, even vertellen hoe het wél zit? ik leer nog graag ook al ben ik intussen een ietsje ouder geworden.