Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eltiena
eltiena - 31-03-2011 10:39:59
Computers & Telefonie

Ongewenste verzending van mail

Ja inderdaad... dat vergat ik nog, mijn adres staat bovenaan. en al jaren geleden werd mij geadviseerd een getaladres bovenaan te zetten. dat is nu dus gewijzigd door mijn eigen emailadres. verder geef ik mijn favorieten ** of++ opdat deze altijd bovenaan staan. de rest is zakelijk of van verenigingen.
wanneer ik dus een aan mijzelf gericht bericht krijg dan heb ik net wat verzonden aan een aantal in bcc.
begin vorige week nog, kreeg ik een flauwekul doorstuur van een lid van de wijkvereniging met daarin tientallen adressen.
als ik kwaad wil kan ik ieder adres spammen.
ook deze persoon heb ik gewezen op het gevaar. ik denk dat hij op zijn p.. is getrapt want ik heb niets meer vernomen. jammer dat er nog veel mensen zijn die het leuk vinden alles wat ze aan gein en ongein binnenkrijgen, zonder meer door te sturen.
ik herinner mij nog, als de dag van gisteren, een waarschuwing van een goede bekende over een virus in windows die zich had vermomd als een beertje. eindelijk hadden we dat beertje gevonden en verwijderd... de volgende dag was het beertje er weer!!! pot vol blommen... weer verwijderd... ziet u het al voor u? twee grijze koppen voor het scherm die verwoed de aanval op een onschuldig beertje hadden ingezet, die niet om zeep kon worden geholpen... komisch maar toch leuk! groet uut grunnen l-10.