Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mostertpot
mostertpot - 31-03-2011 11:50:24
Geldzaken & Recht

25 jaar te laat maar eindelijk

Voor al die personen die het symboolpolitiek noemen: snappen jullie wel wat het woord betekend? symbool politiek zijn politieke besluiten die geen enkel doel bereiken behalve wat stemmen winnen van figuren die overal met onderbuikgevoel en zonder verder door te denken op reageren. een goed voorbeeld is de maximale snelheid op de afsluitdijk. niemand is er bij gebaat omdat het niets oplevert.
een puntenrijbewijs levert wel wat op: bewuster rijgedrag en daarmee een veiliger weggebruik.
als je bewust een overtreding maakt, dan zal je op de blaren moeten zitten en dus niet zeuren zoals onze beroepschauffeur hbtransport. lat van files? rij bewuster en gun je medeweggebruiker ook een beetje ruimte, ga met de stroom mee en probeer niet steeds te veel ruimte tussen je auto en die van een ander te laten, laat een ander er tussen en gaat geen filehoppen. dat scheelt zeker al files. dus ook hier heeft een puntenrijbewijs zin; want wie asociaal rijst raakt punten kwijt.
heb je een hekel aan regels? leef de bestaande regels dan na en hou rekening met elkaar, dan komen er ook geen regels bij, ze zullen eerder vervallen.
veel plezier op de weg en heb je dat niet, denk dan eens na wat je er zelf aan kunt doen om het één en ander op kunt lossen zodat het wel weer leuk op de weg wordt.