Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

marcel75
marcel75 - 31-03-2011 12:19:31
Geldzaken & Recht

25 jaar te laat maar eindelijk

Dat moeten bijremmen kan dus wel eens heel goed (en in mijn ogen de enige reden) komen doordat de zogenaamde profs op de weg lekker in elkaars kielzog willen rijden en dus te weinig ruimte geven.

overigens valt mij ook regelmatig op dat de profs moeite hebben met het lezen van verkeersborden. met name het inhaalverbod wordt steevast genegeerd. helemaal als dat tussen bepaalde tijdstippen geldt. dan moet er ook nog op de klok gelet worden. tja en dan wordt het blijkbaar erg moeilijk en dus negeren we het inhaalverbod maar.

en als we dan gaan inhalen met zoveel massa, gaan we natuurlijk maar 1x knipperen en meteen die linkerbaan op. in de spiegels kijken is er niet bij. dat er meteen files ontstaan is nimmer de zorg van de profs. als zij maar door
kunnen.

overigens is het ook bekend dat relatief gezien (dus afgezet naar de gereden kilometers) de prof meer en grotere schades rijden dan de normale bestuurders. paaltje hier, muurtje daar, omkiepen etc.

eerst dat dus maar eens op orde hebben, voordat je naar andere gaat wijzen. bedenk dus dat als je met 1 vinger naar een ander wijst, er 10 naar jou wijzen.