Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mostertpot
mostertpot - 31-03-2011 13:08:43
Geldzaken & Recht

25 jaar te laat maar eindelijk

[quote=marcel75 schreef op donderdag 31 mrt 2011, 12:57]vergeet de bieten- en aardappelrijders en vooral de containerboys and girls niet.
beste marcel nu woon ik in een omgeving(zeeuws-vlaanderen) waar heel veel bieten- en aardappelrijders rondtuffen, maar eerlijk is eerlijk ik zie weinig of geen ongelukken noch aso-gedrag, hooguit wat te hard rijden. ja, gisteren kostte het mij een voorruit omdat een ui zo nodig uit de lading moest springen, maar zegt dat iets over de chauffeur, over de kwaliteit van de uien hier of over de kwaliteit van mijn voorruit?
ik zie steeds weer argumenten waarom we wel een puntenrijbewijs moeten hier op dit item, de tegenstanders komen slechts met vage zaken als big brother en we hebben al zoveel regeltjes, van die mensen zou ik wel eens argumenten willen horen waarom het puntensysteem niet zou werken.