Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hbtransport
hbtransport - 31-03-2011 14:05:30
Geldzaken & Recht

25 jaar te laat maar eindelijk

Dat bumperkleven, helemaal mee eens. begrijp ook niet dat men hier niet meer afstand houd. ik heb wel zelf, dat als ik wil inhalen ik zoveel mogelijk op m,n voorganger inrij om de inhaaltijd te beperken. wat betreft het inhaalverbod
ben ik helemaal niet mee eens, want 99,9 % van de chauffeurs houden zich hieraan. het heeft namelijk helemaal geen zin, want als je d,r eentje ingehaald heb, dan zit je 1 km verder weer achter de volgende en daar is 99.9% v.d. chauffeur zich van bewust. tel hierbij de veroorzaakte ongelukken met vrachtwagens eens op 1 dag en ga dan eens tellen, hoeveel er in de rondte rijden.
om de discussie te beëndigen, zou ik willen afsluiten met te zeggen: verschil van mening en discussies tussen luxe - vrachtwagens zal altijd....blijven. het is net als bij mannen en vrouwen. ik zou willen zeggen voor alle partijen strijk je hand eens over het hart en laat het gas eens los (het laatste tegen de vrachtwagenchauffeurs)
kijk eens wat je in het betreffende voorval zelf gedaan zou hebben. leef en laten leven. iedereen hierbijeen fijne dag toegewenst. met vr groet henk.