Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wolfenjong
wolfenjong - 02-04-2011 12:06:43
Garantie & Verzekeringen

Wie heeft ervaring met deze goedkope autoverzekering

Hallo

als u naar een van de vergelijkingssite gaat kunt u meerderen verzekeringen vergelijken, en kies ze vooral om deze goedkopere verzekering van reaal ook te vergelijken.
als u de verzekering op u naam laat zetten is dat geen probleem, mits u uw zoon maar opgeeft als regelmatige bestuurder, en dan is 35,- euro per maand neem ik aan, een gangbare premie.
en houd er ook rekening mee dat hij zo zelf wel geen schade vrije jaren opbouwt, en verzeker ook geen auto voor hem als hij dat zelf niet zou kunnen door ontzegging, of andere overtredingen in het verkeer.
maar is de verzekering voor hem zelf dan is deze 35,- euro voor beginnende bestuurder, is de premie aan de lage kant, maar dat zegt niets over de kwaliteit.

succes met u keus verder.