Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-04-2011 18:03:49
Geldzaken & Recht

Niet besteld, niet ontvangen toch betalen?

Tdehond schreef op zaterdag 2 apr 2011, 14:19: fluffy8431 schreef op zaterdag 2 apr 2011, 13:51: even een snelle reactie en tussenstand,

inmiddels nav deze klacht op incassoklachten.nl een reactie van evelinecosmetics ontvangen. ze zouden de door mij retourgezonden mascara's nu gaan vergoeden en beweren dat het e.e.a. is veroorzaakt door " iemand, die door zijn manier van werken, daar nu niet meer werkzaam is".

alles leuk en aardig maar ik geloof het pas als het allemaal geregeld is. en het is het bedrijf niet duidelijk waarom ik nog steeds mascara's ed blijf ontvangen.
hier boven noemt iemand mij een "gewillig" slachtoffer omdat ik steeds zou betalen, maar het probleem is dat het automatisch werd afgeschreven vandaar.


ik hoop dat het voor een ieder goed mag aflopen, ik zal het laten weten als het bij mij helemaal rond is.
verder iedereen bedankt voor het reageren een meedenken/aandragen van oplossen ect.



u kunt aan uw bank verzoeken om zo spoedig mogelijk een selectieve blokkade op de rekeningen van dit bedrijf te laten zetten. dit maakt het hen onmogelijk om nog te incasseren.

ik ga er vanuit dat u geen toestemming heeft gegeven tot automatische incasso's door dit bedrijf.
u heeft nu het recht om uw bank te verzoeken de onterechte incasso's terug te vorderen bij de bank van dit bedrijf. ( melding onterechte incasso's)

zie deze link:
http://www.incassomachtigen.nl/consument/pages/onterechteincasso.aspx">klik

u heeft zo de medewerking van dit bedrijf niet nodig omdat hun bank niet kan bewijzen aan uw bank dat zij toestemming tot a.i. hadden van u. hun bank moet dan terugstorten.

het duurt even maar u bent zeker van teruggave.
fluffy heeft in den beginne wel degelijk een mascara en later een lippengevalletje bij dit bedrijf besteld.
dat kan alleen door van te voren te betalen, dus zij zal zeker een machtiging afgegeven moeten hebben.