Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zinook
zinook - 04-04-2011 17:04:29
Geldzaken & Recht

Reclame

[quote=1paul schreef op maandag 4 apr 2011, 16:44]ik kan de wetstekst zo niet voor u ophoesten maar als de winkelier weet dat dat wat u koopt in de aanbieding komt is hij verplicht u dit te melden...

u heeft dus gewoon recht op teruggave mits de winkelier op de hoogte was van het feit dat deze set in de aanbieding zou komen...

dan hebben wij als supermarktondernemers toch echt een probleem...het lijkt me stug dat dit een wet is, mij is dit niet bekend.

daarbij: koop=koop. ruilen, retourneren is een service en geen recht. dus zoals iemand eerder aangaf, het spul retourneren zodat je het geld terugkrijgt, dan moet er een geldige goede reden zijn om dit te retourneren, kapot enz. maar niet omdat deze nu in de aanbieding is.

vragen staat vrij maar recht erop hebben, ik vraag het me af.