Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 05-04-2011 20:08:04
Computers & Telefonie

Hoe kom ik van mijn roze gekleurde pagina's af?

@kiran,

goed idee!

@kenner,

een laatste poging vwb de software:

standaardinstellingen herstellen in het setupprogramma
in de volgende procedure wordt beschreven hoe u de standaardinstellingen van het setupprogramma herstelt. als het setupprogramma niet is geactiveerd, begint u bij stap 1. als het setupprogramma is geactiveerd, begint u bij stap 2.
1. open het setupprogramma door de computer in te schakelen of opnieuw op te starten. terwijl het bericht "press the esc key for startup menu" (druk op de esc-toets voor menu opstarten) linksonder op het scherm wordt weergegeven, drukt u op f10.
– of –
open het setupprogramma door de computer in te schakelen of opnieuw op te starten. terwijl het bericht "press the esc key for startup menu" (druk op de esc-toets voor menu opstarten) linksonder op het scherm wordt weergegeven, drukt u op esc. wanneer het menu startup (opstarten) verschijnt, drukt u op f10.
2. selecteer met de pijltoetsen exit (afsluiten) > load setup defaults (setup-standaardwaarden laden) en druk op enter.
3. wanneer het bevestigingsbericht van het setupprogramma verschijnt, drukt u op enter.
4. als u uw wijziging wilt opslaan en het setupprogramma wilt afsluiten, selecteert u met de pijltoetsen exit (afsluiten) > exit saving changes (afsluiten en wijzigingen opslaan). druk daarna op enter.
de standaardinstellingen van het setupprogramma zijn van kracht zodra de computer opnieuw is opgestart.
opmerking: de instellingen voor wachtwoorden, beveiliging en taal veranderen niet wanneer u de standaardinstellingen herstelt.

met de fn toets (linksonder?) + esc krijg je systeeminfo. kijk eens of daar nadere info verschijnt.

f4 heeft te maken met de monitor.

met vr.gr.