Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edmundgibson
edmundgibson - 06-04-2011 13:54:46
Vrije tijd & Tuin

Is iens betrouwbaar?

Bij iens zijn we afhankelijk van de recensies van onze bezoekers en we zijn daarom altijd blij met de bijdrage die onze proevers willen leveren. hoe meer recensies, hoe beter. meer recensies geven immers in de regel een betrouwbaarder beeld van een restaurant. wel verwachten we van al onze proevers dat ze zich aan onze huisregels houden en weren we frauduleuze recensies.

recensies zijn er in twee varianten op iens.nl:

- een mening is een korte, algemene beschrijving van een ervaring in een restaurant met een beoordeling in vijf gradaties: slecht, matig, redelijk, goed en uitstekend. deze zijn direct zichtbaar op iens.nl, maar worden achteraf altijd gecontroleerd door de redactie. de redactie verwijdert recensies die niet voldoen aan onze huisregels, maar bericht de proever daar altijd over en stelt deze in de gelegenheid de recensie te herschrijven.

- in een proefformulier kunnen proevers cijfers geven voor eten, service en decor. zij moeten deze cijfers wel beargumenteren. proefformulieren zijn nooit zichtbaar op de site, maar de cijfers tellen wel mee aan de gemiddelde cijfers die je daar ziet.

een proefformulier wordt altijd eerst gecontroleerd door de redactie. om fraude te voorkomen zijn we extra kritisch als het voor de proever in kwestie het eerste proefformulier is. soms duurt het daarom wat langer voordat een proefformulier wordt verwerkt. daarnaast wachten we altijd tot er over een restaurant minimaal drie proefformulieren zijn ingevuld voordat we de gemiddelde cijfers tonen. op deze manier vergroten we juist de betrouwbaarheid van de informatie die we aanbieden.

mocht je nog vragen hebben over het bovenstaande, neem dan contact met ons op via support@iens.nl

met vriendelijke groet,
redactie iens.nl