Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 07-04-2011 19:56:10
Voeding & Gezondheid

Help, de overgang

Ik heb een lange tijd ymea silhouette gebruikt en dat hielp fantastisch, het voordeel van deze is dat je de dosering kan verdubbelen als je er veel last van hebt. dus 4 tbl. p.d. ipv 2 tbl. p.d.

daarna ben ik overgestapt op ymea dag en nacht en ben er ongeveer nu een half jaar mee gestopt. heb nu af en toe nog last, maar hier valt mee te leven.

het is op natuurbasis en dat vond ik heel erg belangrijk. het nadeel van de hormonen oftewel de pil, is dat als je daar mee stopt het in volle hevigheid alsnog terug komt. dus zeg maar dat wat je nu hebt, dan 10 keer erger. en ik heb begrepen dat als je hormonen neemt, de kans op kanker groter is, maar weet dat niet zeker.

voordat ik aan de ymea begon, was ik elk half uur wakker van de opvliegers en dus bekaf. dit heeft, ik denk wel 2 jaar geduurd en toen was daar ymea, halleluja!!!

wens je veel sterkte, want ik weet hoe het voelt!