Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tr
triveda - 08-04-2011 01:21:45
Geldzaken & Recht

Wat te doen tegen fiad incasso?

Ook ik heb ongeveer hetzelfde meegemaakt. ik wordt al een jaar of twee achtervolgd door fiad incasso. dreigbrieven dat er iemand langs komt, brieven dat er iemand langs is geweest (maar niemand is langsgeweest want op die dag was er iemand thuis en ook geen brief in de bus) maar als klap op de vuurpijl belde de directeur van fiad op. hij sprak mij aan bij mijn voornaam, hoezo proffesioneel..... en bleek het gesprek op te nemen zonder dat ik hier van op de hoogte was. in eerste instantie netjes en beleefd geweest echter toen ik erachter kwam dat deze meneer het gesprek opnam en niet conform die hierbij horende regels handelde, mij meldde dat geen van mijn brieven (minstens 7) niet bij hem bekend waren ben ik behoorlijk van leer getrokken en gemeld dat ik dan wel de heer voor de rechter zou zien. inmiddels heb ik al weer enkele maanden niets meer gehoord....

nu zag ik vandaag kwebbel kinderboeken voorbij komen.....zelfde principe. is dit dezelfde eigenaar als kinderfun? ik zou zeggen: niet intrappen!!!