Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

welcome
welcome - 08-04-2011 13:01:17
Voeding & Gezondheid

Hoe kom ik van condens in vershouddozen in koelkast af?

Het belangrijkste wat ik mis is de temperatuur in de koelkast, die van mij staat op +2° afgesteld. wat ik gebruik voor kaas is plakplaistic, dus geen condens. verder gebruik ik oude haringpotten voor het opslaan van eten. hier doe ik bv warme soep in en zet dit in de koelkast. doordat de deksel een plastic laagje heeft werkt het als een oude wekfles en krimpt de inhoud en onstaat een er vacuum, wat maakt het product ook langer houdbaar. doe je bv knoflook in de pot, dan komt er geen geur vrij in de koelkast. wel de glazen potten en deksel eerst in de vaatwasser doen om er zeker van te zijn dat er geen voedsel resten in zitten. verder hebben de glazen potten het voordeel dat je kan zien wat er in zit, zonder het te openen. voor een broodbeleg gebruik ik plakplaitic en dan krijg je geen condens en het vocht blijft in het product.