Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

driemaaldrie
driemaaldrie - 08-04-2011 19:00:44
Voeding & Gezondheid

Uitstoot wasdroger

[quote=loreleigil schreef op vrijdag 8 apr 2011, 18:49][quote=driemaaldrie schreef op vrijdag 8 apr 2011, 07:40]hartelijk dank voor jullie snelle reacties.

de buren informeren heeft reeds plaats gevonden.
zij dragen als oplossing aan "dan doe jij toch jouw raam dicht".
dit lijkt mij een goede oplossing. als zij voor zij gaan drogen even aanbellen zodat u ook uw raam op tijd dicht kan doen, lijkt mij het een redelijke oplossing. immers, u kunt niet van uw buren verwachten dat, omdat u bang bent dat er misschien schadelijke stoffen bij het drogen vrij kunnen komen, zij hun droger in een andere kamer moeten zetten en zo de slang uit een ander raam kunnen hangen.

[quote=driemaaldrie schreef op vrijdag 8 apr 2011, 07:40]mijn vraag kwam voort uit de sluiting van een waspoederdroger van unilever omdat de uitstoot stoffen bevatte die bij zwangere moeders en kleine baby's irreversibele gezondheidsproblemen veroorzaakte .
niet goed gespoelde was bevat restanten waspoeder/wasverzachters en die worden m.i. door de wasdroger weer gedroogd met alle narigheid van dien.
is dit vastgesteld in een officieel onderzoek? of is dit van een soort 'conspiracy theory' website?

beste loreleigil,
de fabriek stond in vlaardingen en is gesloten. niks conspiracy, gewoon ministerie van volksgezondheid.