Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 14-04-2011 12:03:25
Computers & Telefonie

Sommige websites onbereikbaar


hallo adjepatatje,

als je dit probleem op drie verschillende computers hebt, dan lijkt het mij dat je de oplossing niet in de computer/laptops moet zoeken. mijn inschatting is toch dat er iets mis is met het modem of de instellingen in het modem.
om te beginnen het modem/router (een fritz!box?) maar eens uitschakelen (spanning eraf), minuutje wachten, weer inschakelen, minuutje wachten en nog maar eens verbinding maken met de computer/laptops.
log ook eens in op het modem (voor de fritz!box is dat via: http://fritz.box) en controleer de instellingen. traint het modem b.v. ook in op de juiste snelheid. als je de mogelijkheid hebt, probeer eens ergens een ander modem/router te lenen.

en mocht dat laatste niet lukken en helpen de eerder gegeven oplossingen niet, vraag dan aan xs4all of ze je een ander modem sturen. tegenwoordig heb je die dingen bij xs4all in bruikleen, dus als er wat mee is dienen zij die te vervangen. de oude kun je dan in de retourbox weer terugsturen.

m.vr.gr. freya