Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-04-2011 17:57:05
Voeding & Gezondheid

Ehbo in verzorgingstehuis

Ze woont in een tehuis waar ze wordt verzorgd dus noem ik het een verzorgingstehuis. inderdaad is een verpleeghuis een betere naam. in het gebouw hebben ze diverse soorten verblijf. aanleun, inleun, verzorg, pg, gesloten afdeling (alleen met cyfercode-slot te verlaten) mijn moeder woont in de laatst genoemde soort. als ik daar kom zie ik natuurlijk ook wel eens wat er op de andere afdelingen gebeurt. ik hoor, zie natuurlijk ook voorvallen en hoe men naar ehbo richtlijnen al dan niet heeft gehandeld.

25 cm2 ga je niet zomaar zelf met je nagels door het verband heen ontvellen. dat doet ongelooflijk zeer en lijkt mij onmogelijk. ook niet als je zwaar dement bent dan blijf je daar wel af. werk jij soms zelf in dat tehuis en praat je nu mee met je collega's?