Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 13-04-2011 12:57:54
Geldzaken & Recht

Bezuinigingen defensie

Je geeft zelf aan dat ze gebruikt worden voor oefeningen, da's heel leuk, maar kost echt heel veel geld. en waarvoor? voor een dreiging die echt heel minimaal is. wat mij verstandiger lijkt is, om inderdaad een ondersteunende functie te gaan bekleden als krijgsmacht. gooi inderdaad al deze nutteloze speeltjes als tanks eruit en ga je als krijgsmacht specialiseren in ondersteunende taken bij natuurgeweld etc etc. net zoals onze helikoptermissie, welke zo faliekant mis is gelopen, wees reëel, wat stellen wij nu voor als krijgsmacht. ze kunnen niet eens een helikopter op een normale manier ergens neerzetten. heeft niets te maken met de mensen die de helikopter bestuurden, maar wel met het hele circus erom heen. wat een aanfluiting....
gooi ook meteen de jsf eruit, slaat ook nergens op. nederland koopt straks voor miljarden aan vliegtuigen, terwijl de mensen die moeten leven van en in de zorg aan hun lot worden overgelaten.