Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 13-04-2011 13:34:20
Geldzaken & Recht

Bezuinigingen defensie

[quote=mandytje schreef op woensdag 13 apr 2011, 13:10]als jij is goed leest geef ik ook aan dat deze tanks worden gebruikt op uitzendgebied.

maar oké ga jij maar in de overheid, dan weet ik nu al dat jij helemaal geen leger in nl wilt hebben maar alleen aan je eigen hachje denkt.

maarja dalijk als er wel iets in nl gebeurd dan ineens moet alles terug komen zoals marineschepen, tanks, en vliegtuigen want ja dat hebben we dan wel ineens nodig.

ik zeg niet dat we geen leger moeten hebben, ik zeg alleen dat de functie van het leger anders moet zijn. en dat daarbij passend materieel aangeschaft moet worden. daarnaast is onze huidige technologie binnen het leger, gezamenlijk met andere landen zo hoog, dat ik mij persoonlijk weinig zorgen maak over dat er opeens wel iets gebeurd. laat het leger zich dan zo specialiseren dat we 'flaters' zoals in libië niet voor kunnen komen. maar wees reëel, we zijn kleiner dan de grootste deelstaat van duitsland, provincie van frankrijk of spanje. ik denk dat we ons geld wel beter kunnen besteden dan aan een tankdivisie die een keer per jaar rondjes rijdt op de heide of aan een jsf-vliegtuid die ons miljarden meer gaat kosten dan ons is voorgespiegeld.

daarnaast aan jou de vraag, welke reële dreiging zie jij op dit moment voor nederland, dat wij zo moeten vasthouden aan bijv. een tankdivisie of aan een heel duur nieuw vliegtuig?