Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

iv
iveka - 01-04-2005 18:52:05
Computers & Telefonie

Wanadoo en hun adsl aanbiedingen

ik ben net gebeld door wanadoo om dat ik ook nog inbel via de telefoon. (dit doe ik niet vaak maar net binnen het termijn om mijn mailadres te behouden) ik heb namlijk een antenne van caiway op het dak (voorheen kabelfoon). we hebben hier pas sinds kort ook adsl. de dame aan de telefoon sprak zeer snel en ook geen duidelijk nederlands maar goed dat kan gebeuren. wel maakte ze me duidelijk dat ik van mijn kpn abbonement af zou zijn want dat had ik niet meer nodig en ik behoud mijn eigen nummer en ik mag gratis bellen in nederland !! nou das mooi.  


ik vroeg om leveringsvoorwaarden op papier maar daar deden ze niet aan. toen deed ze postcode check en toen kon het ineens niet meer.


ik ben op de site gaan kijken maar daar staat toch duidelijk in dat ik mijn huidige kpn abonnement behoudt gratis bellen ?? dus niet, ik betaal dan nog steeds aan de kpn zo zie je maar met rappe telefoontjes wordt je belazerd waar je bij zit en zeg je ja dan heb je inderdaad net als jij met je modem niets zwart op wit en zit je eraan vast.  ik hoop dat je nog aan de actievoorwaarden kunt komen want anders moet je volgens mij gewoon betalen.