Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-04-2011 18:56:44
Winkels & Webshops

Hema luxe lunch bon

Beste kimmetje
mijn ervaringen met de hemabon zijn slecht. ik heb het ook bij tros radar aangemeld. zij hebben er in een uitzending aandacht aanbesteed. natuurlijk heeft de hema gereageerd. dat ze zich schamen deze bedrieglijke bonnen uit te geven wordt niet getoond. zij hebben mij wel een nieuwe bon gestuurd. of ik deze uitgeef weet ik nog niet. ook schijnt de bon niet langer dan een jaar geldig te zijn en dan heeft de hema een winst van 100%. zomaar omdat mensen denken een leuk cadeautje weg te geven. reageren bij de vara heeft niet het gewenste resultaat.
dat is mijn ervaring. onlangs heeft de ombudsman in o.a het leidsch dagblad en misschien ook in de gooi en eemlander de geldigheid behandeld.
groet