Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ik
ikkedebeste - 16-04-2011 01:47:54
Computers & Telefonie

Groene balk in video's

Het kan trouwens ook zo zijn dat, indien het kleine streepjes zijn of vlakken, welke weer verdwijnen na of bij beweging in het beeld, het gaat om compressie-artefacten. daar kan jij zelf niets aan doen helaas. dat is gewoon 1 van de dingen die nog even voor zullen komen.
ik weet niet of youtube al volledig en op de voorgrond draait op html5 maar ik weet wel dat ik een jaartje geleden met de chrome browser youtube bezocht en een extension had geinstalleerd welke het mogelijk maakte om youtube volledig in html5 te bekijken, aangezien dit al langer op de achtergrond aanwezig is. je zou even kunnen kijken hoe dat zit tegenwoordig. mocht het om compressie artefacten gaan die je als heel hinderlijk ervaart, en niet op een andere manier op te lossen zijn, dan heb je best kans dat je dat kan omzeilen door gebruik te gaan maken (op youtube) van html5.