Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ga
gast8888 - 19-04-2011 18:09:47
Geldzaken & Recht

Ex-huurbaas houdt geld achter

Beste linda en sobroek,
ik woon in een huis met meerdere personen en wij hebben iets soortgelijks meegemaakt. wij hebben namelijk een rekening van 10.000 euro gekregen. we huren inclusief dus met voorschot servicekosten en gwe. het bedrag van 10.000 euro is van 2009. dit is natuurlijk absurd hoog en wij weigeren dit zonder duidelijke originele specificaties te betalen. we hebben met een aangetekende brief om specificaties gevraagd aangezien de "rekening" van hen alleen maar een zelfgemaakt excelsheetje betrof. nadat we een aanmaning van een incassobureau gekregen hebben, hebben we weer een aangetekende brief verstuurd. hierna kregen we via de email van living today een uitdraai van onze energieleverancier waar living today zelf ook op geschreven had dat alles doorgerekend moest worden naar de bewoners. nu in april krijgen wij een reactie van w. sip op de aangetekende brief van bijna een jaar geleden erg onprofessioneel aangezien er al meer communicatie geweest is. in deze e-mail wordt nog steeds geen originele nota's bijgevoegd, behalve de al eerder gekregen uitdraai van de energieleverancier.
ik wil jullie hiermee laten weten dat jullie niet de enige zijn en dat er waarschijnlijk veel meer personen zijn die deze e-mails/brieven ontvangen met een absurd hoge afrekening van living today.
bij deze wil ook de mensen die bij living today huren en die ook zo'n rekening hebben ontvangen oproepen om ook in dit topic te reageren. wellicht kunnen wij nog een en ander voor elkaar betekenen.