Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
maartje1966 - 19-04-2011 20:00:23
Vakantie & Reizen

Online schoenenbedrijf nergens te vinden

Ik bestel hier nooit meer iets en ik adviseer dat anderen ook vooral niet te doen!
nofra je hebt nog geluk dat ze op je e-mail reageren, op die van mij reageren ze niet. ook de voicemail inspreken heeft geen zin, die luisteren ze niet af. als je belt dan nemen ze niet op. je krijgt alleen dat $#@%& bandje van de 'service????" telefoon. dat ze te bereiken zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 - tot 17.00 uur.
ze zijn alleen vergeten te vermelden in welk jaar dat is, want opnemen doen ze beslist niet in die tijd en op die dagen.

als je dan, verdomd als het niet waar is toevallig iemand aan de lijn krijg, weet die persoon nergens wat van af (mmmm ja, ja) en zal je worden teruggebeld. ook weer niet erbij zeggen welk jaar, zeer irritant!!!!!

na tig keer bellen, lukt het weer een keertje, dat er iemand opneemt, vraag je om de financiele afdeling, gaat ze even kijken of er iemand is (hoor je gemompel, zitten ze volgens mij gewoon met zijn tweeen in een kamertje van 4 bij 4).

het is bijna een soap, er zou eens iemand moeten gaan kijken voor de gein.