Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

nb
nbw - 20-04-2011 03:01:11
Geldzaken & Recht

Overstappen naar andere bank

Totale onzin. geen bank kan je verplichten andere producten af te nemen naast in dit geval een hypotheek. dat heet koppelverkoop en is bij wet verboden. zoals al eerder gezegd hier.

het probleem is echter de verkopers proberen het wel met net niet dwingende argumenten. want hoewel het verboden is bij wet is er geen enkele vorm van handhaving mij bekend. stel ik ben een kundig hypotheek adviseur in dienst van ing en u heeft met mijn hulp een hypotheek afgesloten. als een goed verkoper denk ik ook aan verzekeringen behorende bij een hypotheek en ook aan een betaalrekening bij mijn werkgever. natuurlijk zou ik ernstig wijzen op het haast verplicht voelen tot afnemen van onze producten. en dan ben ik nog een nette verkoper.de meesten leggen het gewoon op omdat er toch niet bestraft of gehandhaafd wordt. integendeel want naast een basissalaris is er een grote prikkel bij banken voor verkopers targets te halen met mooie bonussen in het verschiet als je extra goed je best gedaan hebt voor je werkgever.