Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 21-04-2011 21:21:42
Geldzaken & Recht

Energie?

[quote=bachanaal schreef op donderdag 21 apr 2011, 20:35]het is van energiedirect bekend dat ze rommelen met de meterstanden waardoor iedereen veel te veel betaald. ik ben daar jaren geleden al weggegaan, door hun gerommel betaalde ik ruim 700 euro teveel.
"het is van energiedirect bekend" ??? hoe zouden ze - *als* dat al zo generiek waar was - dat dan moeten doen?

ik bedoel - ze kunnen (per ongeluk of expres?) misschien een eind meterstand te hoog invoeren, maar dan compenseert dat zichzelf automagisch het volgende jaar als je beginstand dus opeens hoger is... (meestal is dat dan zelfs in jouw voordeel, omdat energie prijzen meestal alleen maar omhoog gaan)

(er zijn hele volksstammen die elk jaar bij de opgave van de meterstanden te hoge waardes opgeven... maar ja.. levert wel iets op, maar is toch niet echt veel meer dan schuiven....)

maar goed - niet om het een of ander (nou ja - eigenlijk wel, om eerlijk te zijn) - maar zo'n blanket statement "het is bekend dat" zonder verder bewijs.. tsja.. hoe zal ik het zeggen.. daar kom je niet zo geloofwaardig mee over..