Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 23-04-2011 11:40:05
Winkels & Webshops

Jumbo supermarkten

Nbw schreef op zaterdag 23 apr 2011, 02:06: heb nog verdere teleurstellingen voor je. geven ze 250 gratis vakanties weg? natuurlijk niet. dit gaat naar ratio van succes van de actie. meten is simpel turven.
controle is er niet. ergo actiecodes maken niet uit. jumbo topmanagers krijgen een a4-tje met aantal ingevoerde actiecodes en kunnen zelf bepalen hoeveel vakanties ze daadwerkelijk weggeven. en geschoond van dubbele codes.

en we moeten boodschappen doen en supermarkten zullen er alles aan doen met vaak weldoordachte acties ervoor te zorgen dat u zomaar uit het niets een vakantie kunt winnen door specifieke producten te te kopen of door minstens voor een bepaald bedrag te kopen kans te maken.

voor 50.000 euro extra omzet per week per actie kan er wel 10 vakanties af voor de gelukkigen.


hahahaha, wat een reactie! iets van een klok en een klepel-reactie.
iedere supermarkt tekent direct voor 50.000 euro meer omzet per week als deze actie dat binnenbrengt! ga eerder maar uit van 5.000 euro meer per week als dat al gehaald wordt!

en nog zo'n zin: jumbo topmanagers krijgen een a4-tje met aantal ingevoerde actiecodes en kunnen zelf bepalen hoeveel vakanties ze daadwerkelijk weggeven. toevallig doen topmanagers daar niets aan, dat doet de afdeling: promotionele activiteiten. en zelf bepalen hoeveel vakanties ze weggeven, nee dat is ook niet zo.

ik heb zelf bij een andere groothandel meegewerkt bij promotionele activiteiten en het gaat er echt anders aan toe als wat hier beweert wordt.