Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-04-2011 05:08:30
Winkels & Webshops

Jumbo supermarkten

Zinook schreef op zaterdag 23 apr 2011, 11:42: börgemeister schreef op zaterdag 23 apr 2011, 10:54: read schreef op zaterdag 23 apr 2011, 10:10: börgemeister

als het te mooi is om waar te zijn, dan is het ook te mooi om waar te zijn!

prettige paasdagen, read/pedro.

je wordt dan ook bij jumbo supermarkten blijgemaakt met een dooie mus! blijven geloven dat je wint, ook al win je niks. de enige die er garen bij spint is jumbo supermarkten.

en tuurlijk is jumbo diegene die er garen bij spint. ze doen niet voor niets zo'n actie. klanten binnenhalen en meer omzet creëren of een hoger marktaandeel scoren is altijd de doelstelling van een actie.

en of die acties nou zijn: voetbalplaatjes, korfbalplaatjes, schaatsplaatjes, toer de franceplaatjes, monopoly, krassenmaar, webbies, sparen voor een voordeeldoos etc. etc. natuurlijk spinnen die supermarkten er garen bij en dat zal de supermarkten geen windeieren leggen.