Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 24-04-2011 23:29:54
Computers & Telefonie

Nieuwe videokaart aanschaffen

[quote=birdies schreef op zondag 24 apr 2011, 22:18]...........processor, mobo, storage - dat zijn toch wel de grootste verbruikers..........

daar had ik al naar gekeken, had alleen nog mijn twijfels over de voeding, omdat ik had gezien dat minimaal 400w is vereist.

heb besloten de 'gok' maar te wagen, er op vertrouwend dat 'mijn' voeding van goede kwaliteit is, en de videokaart vandaag besteld.

bedankt voor de adviezen.

yeah.. maar deze systemreq'ts zijn altijd nogal ruim bemeten om ook een werkbaar systeem op te bouwen (een atom moederbordje met 1gb memory en een 160gib 5400 rpm disk zou niet echt recht doen aan deze serieuze kaart)..

opgenomen vermogen is veel interessanter.. maar dan moeten mensen zelf nadenken en optellen en afschatten.. dus een "in elk geval werkbare" configuratie als req'ts opgeven werkt dan makkelijker..

maar hehe.. empirisch onderzoek zal hoogstwaarschijnlijk wel uitwijzen dat e.e.a. werkt.. (en anders.. een goede nieuwe voeding blijft vaak nog wel inzitbaar in een eventueel volgend systeem (afhankelijk van rest van het systeem)