Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-04-2011 13:51:39
Winkels & Webshops

Jumbo supermarkten

Nbw schreef op maandag 25 apr 2011, 02:11: @zinook . jumbo is een landelijke keten en 50.000 extra omzet per week voor een landall-actie is magertjes dus maar 10 gratis weekendjes weg. 50.000 omzet betekend schat ik 5000 tot 10.000 winst extra winst. kosten prijs 10x 300 dus het kan uit.

en in supermarkt strategieen en acties is dit totaal onbelangrijk. het is pasen en we zullen en moeten het toch gezellig hebben en de supermarkt heeft geen acties nodig op deze dagen. de consument slaat toch wel in. toch is er wel iets wat de planners van compleet gemak met pasen fout hebben ingeschat met al die voorraden gourmetschotels en chocola en eieren en wat niet meer. het is nu zomers warm. dus het hadden bbq schotels moeten zijn en salade en bier en houtskool.

70.000 gourmetschotels van allerlei samenstelling zijn teveel ingekocht door jumbo. deze gaan allemaal met verlies retour afzender en belanden in de afvalverwerking. want dumpen op de markt en de consument haast niets te rekenen is zeer schadelijk voor de supermarkt. immers met de vriezer vol komen ze voorlopig niet terug.

en alle supermarkten zijn gelijk in deze. kan nog wel even doorgaan over de prijsstelling van dagverse producten en hun percentage retour afval.




dan heb ik de suggestie om het overschot naar de voedselbank te doen overhevelen, zijn die ook weer gelukkig in deze economisch krakkenmikkege tijd.