Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-04-2011 22:59:20
Elektronica & TV

Upc decoder

Is het toeval of niet of lijkt de arm van upc zelfs tot in mijn dvr opnamelijst van mijn settopbox te rijken? ik had liever gezien dat hd beeldkwaliteit stabiel werd. maar dit is een hele andere manier van ingrijpen in het systeem van de upc box, lijkt het. de box is van het merk cisco.

plotsklaps is - overigens nu voor de 2e keer in korte tijd - mijn totale lijst dvr opnames in een keer verwijderd. dit terwijl automatisch schijfbeheer in de opname instellingen uit staat. hoe kan dit? ik ben erg benieuwd naar een verklaring hiervoor van upc (webcare).

het is m.i. hoogste tijd voor een nieuwe settopbox want dit exemplaar bij mij thuis heeft behalve onveranderd veel tv beeldstoringen blijkbaar ook een heel eigen wil. want het zal toch, mag ik hopen, niet een soort represaille van upc zijn voor het klagen hier in het kassa forum?!? is technisch w.s. ook onmogelijk.

ik ben er hoe dan ook niet blij mee. dvr opnames maak je om nog te gaan bekijken en/of te bewaren. verwijderen doe ik uiteraard liever zelf en een voor een, maar nu is alles in een klap vanzelf verwijderd. er was nog circa 25% vrije ruimte beschikbaar, dus die 75% diverse opnames is nu onbekeken voorgoed verdwenen. weg finale tennis, weg favoriete muziekprogramma's, weg hele serie cesar milan, enz. enz.

ik baal hiervan als de bekende (drie dubbele!!!) stekker. wat een ongelooflijke onbetrouwbare hardware levert upc terwijl je er wel bijna (in mijn geval) 100 euro per maand voor mag betalen.

bah, dit is opnieuw een grote teleurstelling, die in het bestaande rijtje erbij komt.