Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-04-2011 15:14:44
Winkels & Webshops

Jumbo supermarkten

Nbw schreef op maandag 25 apr 2011, 02:11:
en alle supermarkten zijn gelijk in deze. kan nog wel even doorgaan over de prijsstelling van dagverse producten en hun percentage retour afval.


precies, maar, als het gestolene wordt doorberekend in de prijs van de produkten,
wordt het weggegooide dan ook niet doorberekend in de prijs van de produkten?
is het dan eigenlijk niet zo dat we met zijn allen die daar kopen, tenminste de kostprijs+vervoer betaald hebben voor die produkten? is het dan eigenlijk niet tenminste al een deel van ons? dus hoe halen zij het in hun hoofd om dat weg te gooien?
ik mag hopen dat het dan tenminste naar de voedselbanken gaat, wat dan weer een positief effect kan hebben. want zij die noodgedwongen moeten stelen, kunne dan naar de voedselbank en hoeven dus niet te stelen om te kunnen eten.
en zou de supermarkt op deze wijze niet wat besparen? en maatschappelijk bijdragen aan het welzijn van de armeren? want het meeste wat wordy weggooid is versprodukten en laat dat nou net die gezonde groenten zijn.
hoeven ze het zelfs niet af te voeren, krijgen mensen die in aanmerking komen een voedselbankpas en kunnen dan die dag de anders weggegooide groentes etc komen halen. misschien kunne ze da nog wat andere zaken aldaar kopen met he beetje geld wat ze wel hebben.