Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 26-04-2011 19:52:35
Winkels & Webshops

Jumbo supermarkten

Ondernemers doen allerlei acties om de verkoop te stimuleren. ook midweek vakanties en daar is niets mis mee. meestal "win" je niets maar soms ben je dus wel the happy winner. maar daar ben je ondernemer voor.
die meubelzaak ????seats (ben het eerste gedeelte al vergeten) moet je zien wat voor elektrische apparaten je krijgt als je daar je bankstel koopt. enige tijd geleden had ik bij ah een minuut gratis winkelen gewonnen, ben alweer vergeten welke actie dat was, ik doe met met (bijna) alles mee. maar de bedrijfsleider vondt toch dat ik niet hoefde te rennen, kennelijk gezien mijn leeftijd, haha, want gladde vloeren en een rennend vrouwtje; hij voorzag al allerlei schadeclaims voor ziekenhuis. maar, ik moet zeggen: ik had voor € 300 bijeen geharkt en ik was er hartstikke blij mee. bent u nieuwsgierig wat ik koos, want het waren geen levensmiddelen!