Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Rossia
Rossia - 28-04-2011 22:59:54
Computers & Telefonie

Nokia n8 internet buiten je bundel.

Thanks freya, bedankt voor je reactie deze tekst heb ik terecht al vele keren gehoord maar ik heb deze nokia n8 gekozen vanwege de fantastische foto opnamens en video opname want dat is werkelijk perfect dat had ik bij de aanschaf ook verteld hoe dan ook je hebt gelijk dat dit ook mogelijk zou zijn met een ander toestel maar dat mijn mobiel zo aan de wandel gaat zodat ik telkens hoge kosten heb vanwegen het buiten mijn bundel internetten daar hadden ze een leek zoals ik wel voor kunnen waarschuwen toch?
ik heb deze via de handleiding geblokkeerd maar dat moet ik elke week nakijken omdat de n8 regelmatig uit zich zelf een internet verbinding zoekt en maakt heel goed als je wil internetten maar helaas voor mij niet van toepassing dus: ik doe deze n8 weg= probleem opgelost!