Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

freya
freya - 28-04-2011 23:20:08
Computers & Telefonie

Nokia n8 internet buiten je bundel.

[quote=rosi schreef op donderdag 28 apr 2011, 22:59]....
ik heb deze via de handleiding geblokkeerd maar dat moet ik elke week nakijken omdat de n8 regelmatig uit zich zelf een internet verbinding zoekt en maakt heel goed als je wil internetten maar helaas voor mij niet van toepassing dus: ik doe deze n8 weg= probleem opgelost!
als wat je zegt over de kwaliteit van de camera, wáár is, dan begrijp ik je keuze. maar dan nog moet het gewoon mogelijk zijn om je telefoon dusdanig in te stellen, dat deze géén internetverbinding kan maken via het gsm/umts netwerk. internetten thuis via wifi blijft altijd mogelijk en kost ook niets extra.
kortom, met de juiste instelling kan je telefoon nooit uit eigen beweging verbinding maken met het internet. een ander toestel nemen kan natuurlijk ook, de vraag is dan alleen of je dan niet met hetzelfde probleem komt te zitten. de keus is aan jou.

freya