Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jaapje_1
jaapje_1 - 29-04-2011 11:00:22
Computers & Telefonie

Nokia n8 internet buiten je bundel.

Rosi,

duidelijke motivatie om toch de n8 te kiezen. de motivatie om hem weer weg te doen is wat minder onderbouwd.

je kan in de n8 op een aantal manieren zorgen dat er geen contact met internet gelegd wordt.

1. ga naar menu, instellingen, connectiviteit, instellingen en kies daar bij geg.gebr. in eigen land voor: alleen wlan. hierdoor zal de telefoon nooit meer proberen om via het mobiele netwerk te internetten.
2. in hetzelfde menu waar je voor alleen wlan kiest kan je ook naar bestemmingen gaan, vervolgens internet, de onderste is als het goed is je provider. deze klik je aan (scherm aantippen en vasthouden) dan opent er een menu en klik je op verwijderen. de telefoon weet nu helemaal niet meer hoe deze via het mobiele netwerk op internet moet komen en kan dus ook geen kosten meer veroorzaken.

mocht je er niet uitkomen ga dan even langs een nokia service point of een winkel van je provider, daar helpen ze je graag om de opties uit te zetten.