Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-05-2011 03:24:45
Vakantie & Reizen

Horeca & hygiëne

Wat een totale onzin. wat wil je dan. een dierentuin zonder inheemse rassen die een graantje meepikken. een uitwerpselvrij vliegverbod in een dierenpark. naast vogels leven er tal van dieren mee van ons succes als soort. vooral hele vervelende insecten.

vlak in buurt van het dierenpark in emmen broeden reigers in het bos enkel door het dierenpark met zeeleuwen en vis. en als de publieksshow begint zitten ze al klaar. ze weten exact elk verkeerd visje op te pikken in de routine van de show fout gegooid of gewoon zat. is te voorkomen door deze zeeleuwen binnen te voeren.echter dat is dodelijk voor het spektakel.

terugkomend op het eigenlijke item namelijk het prima eten in burgerszoo. dhr wind heeft het wel gezegd dat de prijs voor een beetje friet met een kroket wel exhorbitant hoog is en 30 cent voor mayo berekend wordt. 4 euro 30. bovendien 50 euro voor een buffet van een paar verse items.

het zal allemaal wel. maar 40% van onze bevolking kan zich zulk spektakel niet veroorloven. een dagje burgerszoo voor 2 volwassenen en 2 kinderen met daar gekocht eten kost 300 euro. exclusief parkeertarieven en brandstofkosten.

waardeloos bekrompen onderzoek.