Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

be
bewerker - 03-05-2011 11:55:10
Geldzaken & Recht

Hoed u voor abn amro

[quote=jaapje schreef op dinsdag 19 apr 2011, 10:42]
wat je natuurlijk ook had kunnen doen: www.google.nl en dan zoeken op geld overmaken naar mexico, met twee minuten zoeken had ik al een aantal pagina's (van voor 2009) waarin haarfijn wordt uitgelegd dat je een clabe code nodig hebt sinds 2004.
een buitenland overboeking via internet bij een respectabele bank dient te verlopen via een opdrachtformulier dat duidelijk en waterdicht is. bij de abn amro is beide niet het geval. het is te gek voor woorden dat je eerst met google op het web moet zoeken voordat je een overboeking kan doen.

[quote=jaapje schreef op dinsdag 19 apr 2011, 10:42]als je in de auto zit en de auto slaat af en er gaan lampjes branden start je ook weer en rij je je auto in de soep en is vervolgens de garage aansprakelijk terwijl je eigenlijk de handleiding had moeten pakken om te kijken wat de lampjes betekenen?
het is algemeen bekend dat je een auto kan falen. dit betekent niet dat zoiets eenvoudigs als een opdrachtformulier bij een professionele bank verkeerd in elkaar mag zitten. elke vergelijking loopt mank en deze strompelt wel heel erg. de redenering van jaapje valt in de categorie "onzindelijk".