Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ra
ray33 - 19-05-2011 16:50:58
Elektronica & TV

Upc

Upc is een [edit redactie] bende, een bedrijf waar ze bewust er voor zorgen dat opzeggen van het abonnement onmogelijk is en ondoorzichtig.

ook bij mij hebben ze aangegeven dat ik nog lid zou zijn en terwijl ik al jaren niet meer in amsterdam woon. en aangegeven heb dat ik verhuist ben, nemen ze daar geen genoegen mee. en willen dat ik na twee jaar als nog de rekening betaal die na 2 jaar opgelopen is door boetes en andere onzin naar ongeveer 1750 euro.

het enige wat je hier aan kan doen is het voor laten komen en ze zo veel mogelijk op koste jagen. zorg dat je kan aantonen dat je niet meer op het vorige adres woon. en draai de rollen om stuur rekeningen naar upc en lavg voor gemaakte kosten en blijf ze achterna zitten.

deze bedrijven hebben te veel macht en kunnen doen wat ze maar willen. er is maar een partij die er wat aan kunnen doen en dat zijn wij de consument. dit kan zo niet langer door gaan.