Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ra
ray33 - 03-05-2011 13:27:36
Elektronica & TV

Upc

Laat ik daar duidelijk over zijn heb ook heel netjes alles opgezecht zeker 2 maanden voor dat ik ging verhuizen. heb ook de decoder netjes teruggestuurd.

en vervolgens een jaar niks gehoord, toen na een jaar een keer een belletje gehad dat ik nog een rekening open zou hebben staan. na uitleg aan het meisje aan de telefoon dat ik daar al ruim een jaar niet meer woonde zij zij dan zal ik het verkeerd in de computer hebben staan.

weer een jaar later krijg ik te maken met lavg en rekeninen en dreigen met rechtzaak. prima laat maar komen heb alle documenten opzegbrief, en bewijs dat ik al ruim 2 jaar weg ben uit amsterdam. kijk dus met veel plezier uit naar de rechtzitting.