Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jaapje_1
jaapje_1 - 03-05-2011 13:32:43
Geldzaken & Recht

Hoed u voor abn amro

@conny2: nieuw is een rekbaar begrip alleen tijdje niet meer aanwezig geweest :) jij hebt je op 28 januari dit jaar aangemeld en ik op 2 juli 2009, conclusie is dat jij nieuw bent ;)
misschien kan je mij uitleggen waarom ik er belang bij heb dat een bank geen geld hoef te betalen? ik ben niet de eigenaar van abn (gelukkig niet :) ) en ik heb er zelfs geen rekening. ik gun de beste man het beste maar probeer wat tegengas te geven op zijn strijd die mijns inziens niet geheel gerechtvaardigd is. beetje de tendens dat alles wat mis gaat de schuld van een bedrijf is en dat de consument totaal geen moeite meer hoeft te doen, volgens mij niet heel eerlijk.

@bewerker: onzindelijk? dat was al heel lang geleden. je mag het onzinnig vinden wat ik typ dat gaat prima maar onzindelijk....
als je mijn verhaal inhoudelijk even had gelezen inclusief de stukken die de originele poster heeft geschreven dan zou je mijn vergelijking snappen.
het systeem verloopt ook prima en keurig via de regels die er voor de internationale overboeking naar mexico zijn alleen begreep de poster de regels niet, is dat een formulier wat verkeerd in elkaar zit of toevallig iemand die teveel aannames heeft gedaan?

als je een foutmelding krijgt is google vaak je beste vriend, vandaar het google voorbeeld omdat hij op dat moment geen bankkantoor te pakken kon krijgen. het gaat hier om een invoerfout van de klant, namelijk de voor mexico verplichte clabe code. eerder zat poster bij een bank die het daar blijkbaar niet zo nauw mee nam en zonder de code het geld op de juiste plek wist te krijgen.
de poster kreeg een foutmelding op zijn bankafschrift en had aan de hand daarvan gewoon moeten nazoeken wat dat betekende (de lampjes in de auto), dat heeft hij nagelaten en dat is het enige wat hem aan te rekenen is.