Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
maartje1966 - 03-05-2011 23:01:46
Vakantie & Reizen

Online schoenenbedrijf nergens te vinden

Hoi 538,

graag, ik ben echt heel erg benieuwd wat voor smoezen ze nu weer hebben. ik word er zo kwaad van.

elke dag stuur ik een e-mail, ik blijf netjes en beleefd. kreeg 1 keer een mail terug dat mijn schoenen in de verkeerde kleur waren geleverd en dat het weken zou gaan duren, of ik mijn geld terug wilde.
ja, natuurlijk, maar ik heb het tot op heden niets teruggestort gekregen.

ik heb ze nog een kans gegeven en anders ga ik maatregelingen nemen. de mails stuur ik met ontvangstbevestiging/leesbevestiging, maar niets helpt.

ook de telefoonnummers van de bedrijven die daar schijnbaar op hetzelfde adres zitten worden niet meer opgenomen. volgens mij is het een grote oplichtersbende. je kan ze gewoon niet bereiken!!!
in het begin als je ze een keer aan de telefoon kreeg zijn ze oh zo beleefd en vragen ze je wat ze voor je kunnen doen. toch niet te geloven?
zou er pieter storms breekijzer naar toe moeten sturen.

wat is dit? wie zit hier achter? willen ze zo rijk worden? ik kan het niet volgen.

groet,
maartje